Sıcak gelişme! Saklandığı evde yakalandı...

Adana imamı yakalandı!

Bursa’da FETÖ/PDY örgütüyle ilgili soruşturma sürdürülürken, Adana Emniyet Müdürlüğü’nden gelen polis ekipleri, bir çok yere düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile Fettullah Gülen’in, Adana imamı olduğu öne sürülen Naim S.’yi saklandığı evde gözaltına aldı. Naim S., daha sonra sorgulanmak üzere Adana’ya götürüldü.

Bursa'da gözaltına alınan terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in 2 akrabası tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, kentten ayrılmaya çalışırken yakalanan Fetullah Gülen'in amcasının torunu Abdulhamit Gülen (38) ile akrabası İbrahim Seyhan (26), işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bursa'da öğretmen olduğu bildirilen Gülen ile Seyhan, çıkarıldığı mahkemece "FETÖ terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

Sıcak gelişme! Saklandığı evde yakalandı... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.