Sıcak gelişme! Beyaz TV ekibine Ankara'da linç girişimi

Gökçek Ailesine ait Beyaz TV'nin haber ekibi CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir programını takip ettiği sırada linç girişimine uğradı! Saldırıdan Mansur Yavaş'ı sorumlu tutan Melih Gökçek, "Bu işin altında kalacaksın Mansur… Bu Gökçek sözüdür. Yaz kenara!" dedi.

Eski Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ailesinin yönetiminde olduğu Beyaz TV kanalının muhabirlerine saldırı düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Ankara Beypazarı’nda bir müzenin açılşını yaptığı sırada Beyaz TV ekibine 40-50 kişilik bir grup saldırdı. Darp edilen Beyaz TV ekibi saldırı sonrası hastaneye kaldırıldı.

Beyaz TV ekibine saldırının CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından azmettirdiği öne sürülürken bu konuda Melih Gökçek'ten çok sert açıklamalar geldi.

Sıcak gelişme! Beyaz TV ekibine Ankara'da linç girişimi

MANSUR YAVAŞ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ı hedef aldığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Sevgi meleği (!) ilân edilen Mansur Yavaş’ın gerçek yüzü bugün Beypazarı'nda bütün çıplaklığı ile ortaya çıktı.
 
Yavaş’ın tanesini 8.000 TL’ye aldırdığı 150 TL’lik bebeklerin görüntüsünü çekmek istediği için Beyaz TV muhabirleri Mansur Yavaş’ın badigardları tarafından dövüldü. Badigardlar olay yerinden kaçtı.
 
Olay sonrası Mansur’a tepki koyan Beypazarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca olay sonrası Beyaz TV muhabirlerine karakol ve hastane’ye giderek moral veren ve yardımcı olan  arkadaşlara teşekkür ediyorum. Mansur ve adamları suçüstü yakalandı.
 
50 kat pahalı alınan kitre bebeklerin bugün Beypazarı'nda açılışı vardı… Açılışı görüntülemeye giden Beyaz TV ekibi Mansur'un adamları tarafından dövüldü…
 
Bu işin altında kalacan Mansur… Bu Gökçek sözüdür. Yaz kenara."

Öte yandan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin söz konusu görüntülere sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Şahin paylaşımında, "CHP’li Mansur Yavaş şimdi de eşkıyalığa soyundu. Aşağıdaki vurgunu kendisine soran Beyaz TV muhabiri ve kameramanı, Mansur Yavaş ve ekibinin saldırısına uğradı. Onlarca vandal gazeteci dostlarımızı darbetti. Belediye başkanı mısın, mafya bozuntusu musun?" ifadelerini kullandı.

Sıcak gelişme! Beyaz TV ekibine Ankara'da linç girişimi ile ilgili etiketler Mansur Yavaş Beyaz TV Melih Gökçek linç girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.