Sibel neden diziden ayrıldı? Ramo dizisinden Sibel neden ayrıldı? Ramo Sibel neden ayrıldı?

Cuma akşamları SHOW TV'de yayınlanan Ramo dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Ramo dizisinde Sibel karakterini canlandıran Esra Bilgiç diziden ayrıldı. Peki, Sibel neden diziden ayrıldı? Ramo dizisinden Sibel neden ayrıldı?

Sibel neden diziden ayrıldı, Ramo dizisinden Sibel neden ayrıldı gibi soruların yanıtları haberimizde. Bu akşam 32. bölümü ile SHOW TV'de yayınlanan Ramo Sibel hakkında son durum detaylarda.

SİBEL DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Sibel karakterini başarıyla canlandıran ve Murat Yıldırım ile unutulmaz bir ikili oluşturan Esra Bilgiç diziden ayrılacak mı?

Milyonlarca hayranı olan dizide Sibel öldü mü ya da yakında ölecek mi merak ediliyor. Dizinin yapımcılarından herhangi bir açıklamaz hala yapılmadı.

Ramo dizisiin yeni bölümü 12 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Esra Bilgiç macera dizisi Ramo’dan ayrılacak mı bu soru yanıt bekliyor.

RAMO DİZİSİNDEN SİBEL NEDEN AYRILDI?

28 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Show TV’nin RAmo adıl iddialı dizisinde senaryo gereği ölecek mi hayranları bunu merak ediyor. Murat Yıldırım’la harika bir ikili oluşturan ve dizinin yayınlandığı ilk bölümden itibaren hikayeye büyük bir inandırıcılık ve orijinallik katan Esra Bilgiç’in senaryo gereği de olsa diziden olası ayrılığı hayranlarını şüphesiz çok etkileyecek 

Sibel neden diziden ayrıldı? Ramo dizisinden Sibel neden ayrıldı? Ramo Sibel neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Ramo sibel neden diziden ayrıldı sibel diziden neden ayrıldı ramo sibel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.