Sibel Eraslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne getirildi...

Gazeteci Sibel Eraslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararında Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviriliğine Gazeteci Yazar Sibel Erarslan'ın atandığı bildirildi.

Bugünkü sayıda yayımlanan karara göre, açık bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine Sibel Erarslan atandı. Atama, 657 sayılı kanunun 59 ve 60'ıncı maddeleri ile 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince gerçekleştirildi.

sibel_eraslan2

SİBEL ERASLAN KİMDİR

1967'de İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğan Sibel Eraslan Türk gazeteci, yazardır. Üsküdar Kız Lisesi'ni (1985), İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi (1989). İnsan hakları, kadınların eğitimi, istihdamı ve haklarıyla ilgili inisiyatiflerde görev aldı.

Teklif ve İmza dergilerinde yazdı. Bir dönem Vakit gazetesinde de köşe yazıları yazan yazar, 18 Şubat 2011 tarihinden itibaren Star Gazetesi'inde yazmaya başlamıştır. ÖyküleriDergah, Mostar ve Hece dergilerinde yer aldı.

Sibel Eraslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği'ne getirildi... ile ilgili etiketler sibel eraslan atama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.