Sibel diziden ayrılıyor mu? Ramo Sibel ölüyor mu? Esra Bilgiç Ramo'dan ayrılıyor mu?

Ramo Sibel ölüyor mu sorusunun yanıtı haberimizde. 5 Şubat Cuma akşamı SHOW TV'de yeni bölümü ekrana gelen Ramo'da Sibel ölüyor mu sorusu, dizinin takipçilerinin en çok merak ettiği sorulardan. Sibel karakterini oynayan Esra Bilgiç twitter adresinden ayrılığı duyurdu mu? Esra Bilgiç Ramo'dan ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

Ramo Sibel dizidena ayrılıyor mu merak ediliyor. 5 Şubat Cuma akşamı Ramo 31. bölümü ile ekrana geldi. Sibel diziden ayrılıyor mu sorusu da gündem oldu. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo'da Sibel ölüyor mu? Ramo yeni bölüm fragmanında neler oluyor?

RAMO SİBEL ÖLÜYOR MU?

Milyonlarca kişinin her Cuma akşamı SHOW TV ekranlarında takip ettiği Ramo dizisinde heyecanlı anlar devam ediyorç Murat Yıldırım ile birlikte başrolü paylaşamn güzel oyuncu Esra Bilgiç, Ramo'da Sibel karakterini canlandırıyor. Ramo dizisinin takipçileri, bu akşam yayınlanan son bölüm sonrası Sibel diziden ayrılıyor mu, Ramo Sibel ölüyor mu, Esra Bilgiç diziden neden ayrıldı sorularına yanıt arıyor.

ESRA BİLGİÇ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Sibel karakterini başarıyla canlandıran ve Murat Yıldırım ile unutulmaz bir ikili oluşturan Esra Bilgiç diziden ayrılacak mı?

Milyonlarca hayranı olan dizide Sibel öldü mü ya da yakında ölecek mi merak ediliyor. Dizinin yapımcılarından herhangi bir açıklamaz hala yapılmadı.

Ramo dizisinin yeni bölümü 12 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Esra Bilgiç macera dizisi Ramo’dan ayrılacak mı bu soru yanıt bekliyor.

Ramo Esra Bilgiç ayrıldı mı?

28 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Show TV’nin RAmo adıl iddialı dizisinde senaryo gereği ölecek mi hayranları bunu merak ediyor. Murat Yıldırım’la harika bir ikili oluşturan ve dizinin yayınlandığı ilk bölümden itibaren hikayeye büyük bir inandırıcılık ve orijinallik katan Esra Bilgiç’in senaryo gereği de olsa diziden olası ayrılığı hayranlarını şüphesiz çok etkileyecek

Sibel diziden ayrılıyor mu? Ramo Sibel ölüyor mu? Esra Bilgiç Ramo'dan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Ramo sibel diziden ayrılıyor mu esra bilgiç ramodan ayrılıyor mu sibel ölüyor öu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.