Sibel Can’ın gelini ortaya çıktı! Engincan Ural ile Merve Kaya'nın fotoğrafını paylaştı

Sibel Can, Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Engincan Ural ile gelini Merve Kaya'nın birlikte çekilen fotoğrafını paylaştı. Sibel Can, oğlunun bugün Bodrum'da gerçekleşecek düğününde sahne sahne alacak.

1988–1999 yılları arasında evli olan Hakan Ural ile Sibel Can'ın 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural damat oluyor. Engincan Ural, Nisan ayında evlilik teklifi ettiği sevgilisi Merve Kaya ile bugün evleniyor. Engincan Ural ve Merve Kaya çifti kutlamalara dün akşam başladı ve yakın dostlarının davetli olduğu bir yemek organize etti. Sibel Can, bugün gerçekleşecek düğün öncesi müstakbel gelini Merve Kaya'nın yüzünü gösterdi.

BEKLENEN DÜĞÜN BUGÜN

Sibel Can ve Hakan Ural'In oğlu Engincan Ural düğün öncesi ilk kutlamayı dün akşam Bodrum Yalıkavak'ta bir restoranda davet vererek gerçekleştirdi. Sibel Can oğlu Engincan Ural ve gelini Merve Kaya'nın fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Çift, bugün Bodrum'daki Villa Maçakızı'nda hayatlarını birleştirecek. Sibal Can sevilen şarkılarını oğlu ile gelini için söyleyecek.

İşte Sibel Can'ın gelini Merve Kaya'dan düğün öncesi ilk kareler...

Sibel Can’ın gelini ortaya çıktı! Engincan Ural ile Merve Kaya'nın fotoğrafını paylaştı

Sibel Can’ın gelini ortaya çıktı! Engincan Ural ile Merve Kaya'nın fotoğrafını paylaştı - Resim : 2

Sibel Can’ın gelini ortaya çıktı! Engincan Ural ile Merve Kaya'nın fotoğrafını paylaştı - Resim : 3

 

Sibel Can’ın gelini ortaya çıktı! Engincan Ural ile Merve Kaya'nın fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Sibel Can Düğün Hakan Ural nikah Sosyal Medya engincan ural merve kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.