Sibel Can'ın elbisesi sosyal medyanın diline düştü! Hayranları yerden yere vurdu: 'Hamile mi?'

Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun ile birlikte Kanal D ekranlarında 'Şarkılar Bizi Söyler' programını sunan Sibel Can kıyafet tercihiyle sınıfta kaldı. 6 yıl aradan sonra İstanbul'da sahne alan ünlü şarkıcının Londra'dan getirttiği kırmızı renkteki deri elbisesi sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Kilolu haliyle görenleri şaşkına çeviren Sibel Can'a 'hamile mi?' yorumları yapıldı. Gecede Can'ı aşk yaşadığı iddia edilen Emir Sarıgül ise yalnız bırakmadı.

Sibel Can, 6 yıl aradan sonra İstanbul’da sahneye çıktı. Konserinde dünyaca ünlü takı tasarımcısı Sevan Bıçakçı’nın iki özel takısını kullanan Can, Bottega Veneta’nın son koleksiyonundan kırmızı deri bir elbise tercih etti.


Şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapan, sevilen şarkıcı Sibel Can'ın sahne kostümü hayranları tarafından beğenilmedi. Gecede iki farklı kıyafet tercih eden Can'ın kırmızı uzun elbisesi sosyal medyanın diline düştü. Vücudunu saran uzun elbisesinde göbeği oldukça belirgin olan Sibel Can'a hayranları sosyal medyada 'acaba hamile mi?' şeklinde yorum yağdırdı.

Sibel Can'ın kırmızı deri elbisesi sosyal medyanın diline düştü


Sibel Can'a sosyal medya kullanıcıları 'Yine kilo almış', 'Keşke o kadar dar bir elbise giymeseymiş', 'Hamile mi?', 'Aşk yaramış', 'Eski haline geri dönmüş' şeklinde yorumlarda bulundu. Üç ayda yaklaşık 10 kilo veren ve zayıf haliyle beğeni toplayan Can'ın son dönemde eski kilolarını geri alması ve büyüyen karnı dikkat çekti. 

sibel can

REKOR FİYATA ANLAŞTI

6 yıldır İstanbul'da sahne almayan Sibel Can, Cahide Palazzo ile anlaştı. Şarkıcıyı ikna edebilmek için kesenin ağzını açan mekan, tek gece için rekor fiyat teklif etti. Can yaptığı anlaşma ile Bülent Ersoy ve Ebru Gündeş'i ikiye katladı.

EMİR SARIGÜL, SİBEL CAN'I DİNLEMEYE GELDİ

51 yaşındaki sanatçı Sibel Can'ı dinlemeye gelenler arasında, Mayıs ayında Bodrum'da tekne tatilinde baş başa görüntülendiği ve spiker Buket Aydın ile bir kez daha ilişkisini noktaladıktan sonra aşk yaşadığı iddia edilen kendisinden 11 yaş küçük iş insanı Emir Sarıgül'ün olması dikkat çekti. İkili geçtiğimiz günlerde İstanbul'da akşam yemeği yerken görüntülenmişti.

 
İşte Sibel Can'a sosyal medyada gelen yorumlardan bazıları...

Sibel Can'ın elbisesi sosyal medyanın diline düştü! Hayranları yerden yere vurdu: 'Hamile mi?' - Resim : 6

Sibel Can'ın elbisesi sosyal medyanın diline düştü! Hayranları yerden yere vurdu: 'Hamile mi?' - Resim : 7

Sibel Can'ın elbisesi sosyal medyanın diline düştü! Hayranları yerden yere vurdu: 'Hamile mi?' - Resim : 8

Sibel Can'ın elbisesi sosyal medyanın diline düştü! Hayranları yerden yere vurdu: 'Hamile mi?' ile ilgili etiketler Sibel Can Konser cahide kıyafet kostüm emir sarıgül sahne sahne kıyafeti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.