Sibel Can'dan hayatını kaybeden Faruk Tınaz için başsağlığı mesajı

80'li yılların başarılı sanatçılarından Faruk Tınaz dün pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 65 yaşında hayata gözlerini yumdu. Usta ismin vefatının ardından şarkıcı Sibel Can, sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği Sanatçısı Faruk Tınaz'dan gelen acı haber ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Pankreas kanseriyle mücadele eden ve bir süredir Acıbadem Fulya Hastanesi’nde tedavi altında olan Türk sanat müziğinin usta isminin vefatının ardından şarkıcı Sibel Can bir paylaşımda bulundu.

Atları çok sevdiği ve at sahibi de olduğu bilinen Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan ünlü müzisyen Faruk Tınaz'ın atlarla birlikte çekilen siyah beyaz bir karesini paylaşan Sibel Can, başsağlığı mesajı yayınladı. Can, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Benim için çok değerli bir insan olan Türk Sanat Müziği'nin önemli yorumcularından Faruk Tınaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.''

Sibel Can'dan hayatını kaybeden Faruk Tınaz için başsağlığı mesajı

 

 

Sibel Can'dan hayatını kaybeden Faruk Tınaz için başsağlığı mesajı ile ilgili etiketler Sibel Can Faruk Tınaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.