Sibel Can'dan çocuklarına yasaklar zinciri!

Sibel Can üç çocuğuna da yasak getirdi! Sibel Can'ın işte çocuklarına koyduğu yasaklar.

Posta'da yer alan habere göre Sibel Can çocukları Engincan (25), Melisa (23) ve Emir’e (17) bir dizi yasak getirdi.

Sibel Can geçen ay bir diziden teklif alan Engincan’ın oyunculuk isteğine “Hayır” dedi.

Şöhretten uzak duran Engincan hâlâ Londra’da işletme üzerine yüksek lisans eğitimi görüyor.

Sibel Can 2 yıldır sigara içen kızı Melisa’yı bu zararlı alışkanlıktan kurtardı. Ailenin en küçüğü Emir Aksüt, Instagram’a yabancı sevgilileri ile koyduğu samimi fotoğraflarını annesinden gelen uyarı üzerine sildi.

SİBEL CAN KİMDİR?

Sahne ismi ile Sibel Can ya da gerçek ismi ile Sibel Cangüre, 1 Ağustos 1970 yılında dünyaya geldi. Yugoslav göçmeni Engin Cangüre ve Mudanya, Bursa'lı Emine Gül Sezer Cangüre'nin ilk çocukları olarak Karagümrük semtinde doğdu. Sanatçının babası birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısıydı. Sibel Can 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başladı. Babası Engin bey ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yaptı. Dönemin bilinen mekanları Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçı, Nükhet Duru'nun, Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başladı ve henüz 17 yaşındayken assolist oldu. Kariyerinin başında dansözlük ve şarkıcılık yapan sanatçı günümüzde televizyon ve sinema oyunculuğu ile sunuculuk da yapmaktadır.

Sibel Can'dan çocuklarına yasaklar zinciri! ile ilgili etiketler Sibel Can yasaklar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.