Sibel Can'a oğlu Engincan'ı şikayet ettiler!

Annesi Sibel Can'ın 1 milyon dolara aldığı eve yerleşen Engincan Ural'a yeni komşularından uyarı geldi.

Posta'da yer alan habere göre; Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki dairesinde sık sık arkadaşlarını ağırlayan Engincan Ural, gürültü engeline takıldı.

Yüksek sesin yasak olduğu apartmanın yönetimi anne Sibel Can'ı arayarak uyarıda bulundu.

Doğan Apartmanı'nda Tarkan, Okan Bayülgen, Derin Mermerci gibi isimlerin de dairesi var.

1988 yılında Hakan Ural ile dünyaevine giren Sibel Can'ın büyük oğlu Engincan Ural bu kez sevgilisiyle yakalandığı için magazin gündemine oturdu. Farklı tarzı ve pahalı alışveriş harcamalarıyla duyduğumuz Engincan Ural, bir yanda da dünyayı gezmeye devam ediyor.

59fd4eb60f25441fd468811a

26 yaşında olan ve deyim yerindeyse ekranlarda büyüyen Engincan Ural'ın son halini görenler bir hayli şaşırıyor. Oldukça kilo verdiği gözlenen Engincan Ural, Miami'de eğitim almıştı.

Miami'de eğitim aldıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapan Engincan Ural, Miami, Londra ve İstanbul arasında dolaşıyor.

Sibel Can'a oğlu Engincan'ı şikayet ettiler! ile ilgili etiketler Instagram Komşu Sibel Can engincan ural doğan apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.