Sibel Can photoshopu abarttı! Sosyal medyanın diline düştü

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının son bölümünde giydiği şık bir siyah tulumla izleyici karşısına çıkan Sibel Can, programdan karelerini Instagram hesabından paylaştı. Sevilen şarkıcının paylaştığı fotoğrafları arasındaki fark dikkatlerden kaçmadı. Eleştiri oklarının hedefi olan photoshoplu fotoğraflarına Can'ın bir dönem küs olduğu meslektaşı Demet Akalın'dan destek geldi.

Son günlerde, Spiker Buket Aydın'ın eski sevgilisi Emir Sarıgül ile Göcek'te teknede görüntülenmesinin ardından aşk yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen şarkıcı Sibel Can bu kez de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla magazin gündemine oturdu.

Sibel Can photoshopu abarttı! Sosyal medyanın diline düştü

ZAYIFLADI AMA...

Sosyal medyada paylaştığı photoshoplu fotoğraflarla adından söz ettiren ünlüler kervanına son olarak Sibel Can da katıldı. 50 yaşındaki şarkıcının, 36 bedene düşmesine rağmen fotoğraflarına inceltme efekti uygulaması şaşkınlık yarattı. Son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çeken şarkıcının fit görüntüsüne rağmen fotoğraflarına photoshop uygulayarak belini daha ince göstermesi 'kilo verdi ama yine de halinden memnun değil' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Sibel Can photoshopu abarttı! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 2

FOTOĞRAFLAR ARASINDAKİ FARK DİKKAT ÇEKTİ

Uzun bir aranın ardından Şarkılar Bizi Söyler programıyla ekranlara dönen Can, fotoğraflarına photoshop yapınca sosyal medyanın diline düştü. Program sırasında çekilen karelerini Instagram hesabından paylaşan 3 çocuk annesi Can'ın iki fotoğrafının arasındaki fark dikkat çekti.

Sibel Can photoshopu abarttı! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 3

DEMET AKALIN'DAN SİBEL CAN'A DESTEK

Demet Akalın, yıllar önce Sibel Can'dan nikah şahidi olmasını istemiş ancak Can, nikaha iki gün kala şehir dışında konseri olduğunu söyleyerek şahit olamayacağını bildirmişti. Bunun üzerine Akalın, Can'a sinirlenmiş, ''İnsan hem geçmişinde, hem özünde dansöz olur mu?'' diye yazmıştı.

Sibel Can'da ona şu sözlerle karşılık vermişti: "Suskunluğum asaletimdendir, bu çirkin yorumlara anlam veremedim. Söylenecek çok şey var ama Mevlana ne demiş; 'Suskunluğum asaletimden. Her lafa verilecek bir cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye!' Hesabını mahkemede verecek."

Sibel Can photoshopu abarttı! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 4

İkili zaman içerisinde aradaki buzları eritti. Sibel Can'ın photosoplu fotoğraflarının eleştirilmesinin ardından Demet Akalın, ''Sibel televizyonda da fıstık gibiydi. Hatta hemen hangi diyeti uyguladığını sordum'' yorumuyla meslektaşına destek çıktı.

Sibel Can photoshopu abarttı! Sosyal medyanın diline düştü - Resim : 5


SİBEL CAN NASIL KİLO VERDİ?

'36 bedene kavuştum' diyen Sibel Can'ın, ünlülerin yaşam koçu Şeyda Coşkun ile yaptığı üç aylık çalışmanın ardından kilolarına veda ettiği ortaya çıktı.

Üç ayda 10 kilo veren ve hala zayıflamaya devam eden Sibel Can'ın haftada dört gün yaşam koçunun hazırladığı yemekleri yiyerek, bir saat yürüyüş yapıp ve yüzme ile zayıfladığı öğrenildi.

Her gün mutlaka ödem atıcı bir çay da içen Sibel Can'ın, yaklaşık 15 kilo verdiği, şimdilerde 55 kiloya düştüğü ve istediği kiloya inmesine çok az kaldığı konuşuluyor. 7 kilo daha vermeyi amaçlayan sanatçı, azmiyle zayıflamak isteyen hayranlarına örnek oluyor.

 

Sibel Can photoshopu abarttı! Sosyal medyanın diline düştü ile ilgili etiketler Sibel Can Demet Akalın Sosyal Medya Instagram şarkılar bizi söyler photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.