Sibel Can kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Instagram adresi ne?

Sibel Can kimdir, kaç yaşında, nerelidir merak edildi. Kanal D’de Şarkılar Bizi Söyler adlı programın sunucu olan ünlü şarkıcı Sibel Can’ın hayatını derledik. Sibel Can kimdir, kaç yaşında, nerelidir haberimizde.

Sibel  Can kimdir, kaç yaşında, nerelidir ve Instagram adresi ne vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Şarkılar Bizi Söyler adlı program ile Kanal D ekranlarında seyircilerin karşısına geri dönen Sibel Can’ın hayatı merak konusu oldu. Ekranlardan uzunca bir süre uzak kalan Sibel Can yeni tarzı ve görüntüsü ile hayranlarını mest etti. Sizler için Sibel  Can kimdir, kaç yaşında, nerelidir ve Instagram adresi ne derledik.

Birçok başarılı şarkı çıkaran Sibel Can Şarkılar Bizi Söyler adlı programda sevilen şarkıları seslendirdi. Çok genç yaşta şarkıcılığa başlayan başarılı sanatçı Sibel Can kimdir, kaç yaşında, nerelidir?

Sibel Can kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Instagram adresi ne?

Sibel Can kimdir?

Gerçek adı Sibel Cangüre olan sanatçı, Yugoslav göçmeni Engin Cangüre ve Mudanyalı Emine Gül Sezer Cangüre'nin ilk çocukları olarak Karagümrük semtinde dünyaya gelmiştir. Sanatçının babası birçok ünlü soliste eşlik eden bir keman sanatçısı olması ile bilinmekte. Muzaffer adında bir kız kardeşi olan Sibel Can küçük yaşta çalışmaya başlamıştır.

Henüz 14 yaşındayken, gelen teklif üzerine oryantal dansçısı olarak sahne almaya başladı. Sibel Can babası ile beraber yurt içi ve yurt dışında yaptığı turnelerde hem oryantallik hem de solistlik yaptı. Dönemin bilinen mekanları Galata Kulesi ve Astorya gibi kulüplerde çıkan sanatçı, Nükhet Duru'nun, Fahrettin Arslan'a tavsiyesi üzerine Maksim Gazinosu'nda çıkmaya başladı ve henüz 17 yaşındayken assolist olmayı başardı.

Fakat kısa süre sonra Sibel Can'ın yaşının küçüklüğü sebebiyle gazinonun kapatılması olay oldu. Bunun üzerine, sahneye çıkabilmesi için babasının girişimiyle açılan dava sonucunda, mahkeme kararıyla yaşı büyültülerek Sibel Can’ın doğum tarihi 1964 olarak değiştirildi. Maksim Gazinosu'nda Muazzez Abacı, Neşe Karaböcek ve Emel Sayın gibi ünlü isimlerle çalıştı, Nükhet Duru tarafından keşfedilip Maksim Gazinosu'nun oryantal dansçısı olmuş, 1987 yılında Kervan Plak'tan ilk albümü olan Günah Bize'yi çıkartan Sibel Can bu albümde Orhan Gencebay'ın büyük desteğini gördü. Albüm kısa zamanda satış rekorları kırdı. 1988 yılında aynı mekanda şarkı söyleyerek sahne almaya başladı. İlk dönem albümlerinde yapımcısı Orhan Gencebay oldu.

Sibel Can kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Instagram adresi ne?

Sibel Can Sulhi Aksüt’ten boşandı mı?

Sibel Can, 1988 yılında o dönemin popüler isimlerinden olan Hakan Ural ile Zerrin Özer'in evinde gizlice evlendiği bilinmektedir. Bu evlilikten daha sonra Engincan ve Melisa adından iki çocuk dünyaya getirmiştir.

Hakan Ural'dan 1999 yılında ayrılan sanatçı bir yıl sonra Sulhi Aksüt ile evlendi ve bu evlilikten Emir isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi. İlk eşinden iki, ikinci eşinden de bir olmak üzere üç çocuğu bulunmaktadır. Sibel Can Sulhi Aksüt'ten 2010 yılında boşandı.

Instagram adresi ne?

Ünlü sanatçı Sibel Can’ın Instagram adresine Sibel Can (@sibelcan) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Sibel Can kimdir? Kaç yaşında, nerelidir? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Sibel Can Sulhi Aksüt kimdir kaç yaşında nerelidir kaç çocuğu var evli mi Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.