Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile evleniyor

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu ile ilişkisini bitiren Alaattin Kadayıfçıoğlu, kalbini Sibel Can ve Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural'a kaptırmıştı. Kadayıfçıoğlu, Melisa Ural’la evlilik planları yapıyor. Kadayıfçıoğlu, sevgilisiyle daha rahat vakit geçirmek için Beykoz’da ev tuttu.

Oyuncu ve şarkıcı Sibel Can'ın ünlü sunucu ve oyuncu Hakan Ural'la evliliğinden dünyaya gelen 27 yaşındaki kızı Melisa Ural, evliliğe hazırlanıyor.

Bir dönem Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'yla aşk yaşayan Alaattin Kadayıfçıoğlu, ayrılık sonrası teselliyi Melisa Ural'da bulmuştu.

Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile evleniyor

Türkiye'nin en gözde iki sanatçısının kızlarıyla arka arkaya aşk yaşayan Kadayıfçıoğlu, bu kez aşk sarhoşu oldu. Genç adam, kalbini kaptırdığı Melisa Ural'la evlilik planları yapmaya başladı.

BEYKOZ'DA LÜKS BİR EV TUTTU

Kadayıfçıoğlu, ilişkisini gözlerden uzak yaşamak isteyen aşkıyla rahat vakit geçirebilmek için Beykoz'da lüks bir ev tuttu.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; İlişkisinde ciddi olduğunu söyleyen Kadayıfçıoğlu'nun aşkına "Evlenip yuvamızı kuralım" teklifinde bulunduğu Melisa Ural'ın ise "Biraz daha birbirimizi tanıyalım" cevabı verdiği öğrenildi.

Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile evleniyor

GELECEK YAZ EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Annesinin şöhretine rağmen yıllardan beri mütevazı hayatı ve hanımefendi kişiliğiyle takdir toplayan Ural'ın yakın arkadaşlarına "Önümüzdeki yaz evlenebilirim" dediği de magazin kulislerinde konuşuluyor.

 

Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile evleniyor ile ilgili etiketler Zehra Çilingiroğlu Hakan Ural Sibel Can Kaya Çilingiroğlu melisa ural Alaattin Kadayıfçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.