Şi ile konuştuktan sonra derdest edildi

Çin Halk Cumhuriyeti eski lideri Hu Jintao, Komünist Parti’nin kapanış oturumu sırasında atar topar sahneden indirildi.

Çin’de Komünist Parti’nin kapanış oturumu sırasında Çin Halk Cumhuriyeti eski lideri Hu Jintao, derdest edilerek Büyük Halk Salonu’ndan çıkarıldı. 

Eski Çin lideri Hu Jintao, Komünist Parti kongresinin kapanış oturumu sırasında 79 yaşındaki Başkan Şi Jinping'in yanında oturduğu sırada sahneden indirildi.

Hu, Cumartesi günü Pekin'deki Büyük Halk Salonu'ndaki görüşmelerin ortasında, hem kameraya yakalanan hem de orada bulunan 2 binden fazla kişinin tanık olduğu sırada koltuğundan indirilerek salondan çıkarıldı.

Aralık'ta 80 yaşına giren Hu, son zamanlarda kamuoyu önünde giderek daha zayıf görünüyordu ve sahneden indirilirken kafası karışmış göründüğü belirtildi. Hu’nun, giderken Başbakan Li Keqiang'ın sırtına hafifçe vurduğu gözlenirken Şi ile konuşmak için kısa süreliğine durdu. Şi ise yanıt olarak başını sallamakla yetindi.

Şi ile konuştuktan sonra derdest edildi ile ilgili etiketler Çin Pekin Şi Cinping

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.