Show TV'nin yeni dizisi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin çekimlerine başlandı

Show TV'nin izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği yeni dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin çekimleri başladı. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, genç ve yetenekli yıldız adaylarını usta isimlerle buluşturan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek.

Show TV'nin izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yeni dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor. 

BKM VE GANİ MÜJDE’DEN TERS KÖŞE BİR PROJE


Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

Show TV'nin yeni dizisi 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin çekimlerine başlandı

 

'GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ' HAKKINDA

Yapım: BKM

Tür: Dram

Yönetmen : Altan Dönmez

Yapımcı : Necati Akpınar

Proje Tasarım ve Senaryo : Gani Müjde

Uygulayıcı Yapımcı : Nükhet Karvanlı

Müzik : Saki Çimen - Uğur Ateş

Görüntü Yönetmeni: Hakan Gencan

Oyuncular : Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Onur Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.