Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in setinde koronavirüs paniği!

Türkiye'de koronavirüs vaka sayılarının hızla arttığı son günlerde dizi setlerinden de peş peşe kötü haberler geliyor. Son olarak Show TV'nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Alev Alev'in kadrosunda 22 kişinin koronavirüse yakalanmasının ardından çekimlere ara verildi.

Show TV'nin en çok izlenen yapımları arasında yerini alan başrollerinde Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve Cihangir Ceyhan'ın rol aldığı Alev Alevdizisinin setinde koronavirüs panik yaşandı.

DİZİNİN ÇEKİMLERİ DURDU

Sette yapılan Kovid-19 testleri sonucunda 22 kişinin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Dizinin çekimleri ise apar topar durduruldu.

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in setinde koronavirüs paniği!

DİZİ SETLERİNDEN KÖTÜ HABER

Son günlerde dizilerin setlerinden gelen koronavirüs haberleri artışa geçti. Geçtiğimiz hafta Maraşlı'nın setinde Burak Deniz'in koronaya yakalandığı öğrenilirken ayrıca Camdaki Kız dizisinin başrolü Feyyaz Şerifoğlu, Yasak Elma'da Eda Ece, Netflix için çekilen Pera Palas'ta Gece Yarısı setinde Hazal Kaya da korona olmuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinin setinde 5 kişinin koronaya yakalandığı Gönül Dağı, Emanet, Kuruluş Osman setlerinde de vakalar çıktığı ifade edildi.

Show TV'nin sevilen dizisi Alev Alev'in setinde koronavirüs paniği! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Alev Alev
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.