Show TV'de izleyiciyle buluşan Oğlum dizisi bitiyor! İşte final tarihi

Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı ‘Oğlum’ dizisi final kararı aldı. Başrollerinde Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar gibi isimlerin yer aldığı 'Oğlum' 15. bölümüyle sona erecek.

Çarşamba akşamları Show TV'de izleyiciyle buluşan 'Oğlum' dizisinden kötü haber geldi. Proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu ve kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi isimlerin yer aldığı Oğlum dizisi final kararı aldı.

Show TV'de izleyiciyle buluşan Oğlum dizisi bitiyor! İşte final tarihi


15. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Tv100'de yer alan habere göre; "Oğlum"un final bölüm tarihi belli oldu. Reytingleri 3 bandında ilerleyen Show TV’de ekrana gelen dizinin final tarihi de belli oldu. “Oğlum” dizisinin ekran macerası 15. bölümde sona erecek.

 

Show TV'de izleyiciyle buluşan Oğlum dizisi bitiyor! İşte final tarihi ile ilgili etiketler Show TV oğlum final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.