Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, metroda kendisine cinsel organını gösteren sapıkla yüzleşti!

Show TV Ana Haber Muhabiri Tuğba Södekoğlu, İstanbul Gayrettepe Metrosu'nda cinsel tacize uğradı. Pantolonunun fermuarını açarak Södekoğlu'na cinsel organını gösteren sapık, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından emniyete götürüldü. Polis merkezi önünde sapık ile yüzleşen Södekoğlu, "Hangi yüzle yaptın bunu, hiç utanmadın mı? Senin ailen yok mu?" sorularını sordu.

Show TV Ana Haber Bülteni'nde kadınlara yönelik çok sayıda yaptığı cinsel taciz haberleriyle tanınan Tuğba Södekoğlu, metroda tacizci bir sapığın hedefi oldu. 

Gayrettepe Metrosu'nda sapık bir adam, Södekoğlu'na pantolonunun fermuarını açarak cinsel organını göstermeye çalıştı.

SAPIK ADAM TAKİP EDİP TEŞHİRCİLİK YAPTI

Show Muhabiri Tuğba Södekoğlu, işten çıkıp evine giderken bir sapık tarafından takip edildi. Şahıs daha sonra teşhircilik yaparak cinsel organını Södekoğlu'na göstermeye çalıştı.

Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, metroda kendisine cinsel organını gösteren sapıkla yüzleşti!

EMNİYET GÜÇLERİ YAKALADI, SÖDEKOĞLU TACİZCİSİYLE YÜZLEŞTİ

Sapık şahıs daha sonra Södekoğlu'nun önünü keserek üstüne yürüdü. Yaşanan tüm bu anların ardından sapık şahıs, emniyet güçleri tarafından yakalandı. Södekoğlu da emniyete giderek tacizcisiyle yüzleşti.

"SENİN AİLEN YOK MU?"

Södekoğlu, bu sefer haberci olarak mesleğini yaparak tacizci sapığa mikrofon uzattı. Sapık, polis aracına götürüldüğü sırada mikrofonu yönelten Södekoğlu, "Hangi yüzle yaptın bunu, hiç utanmadın mı? Senin ailen yok mu?" gibi sorular sordu.

Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, metroda kendisine cinsel organını gösteren sapıkla yüzleşti! - Resim : 2

Show TV muhabiri Tuğba Södekoğlu, metroda kendisine cinsel organını gösteren sapıkla yüzleşti! ile ilgili etiketler Show TV muhabir Taciz metro tuğba södekoğlu ana haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.