SHOW TV Kuzey Yıldızı 48. bölüm canlı!

Kuzey Yıldızı 48. bölüm canlı yayınla SHOW TV ekranlarında yayınlandı. 23 Ocak 2021 Cumartesi akşamı son bölümü ekrana gelen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. bölüm tek parça canlı yayınla SHOW TV'de. Peki, Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SHOW TV ekranlarının en çok takip edilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. bölüm canlı izlemek isteyenler bu akşam da ekran başında olacak. Her Cumartesi akşamı izleyenlerine keyifli anlar yaşatan Kuzey Yıldızı yeni bölümde neler olacak? Aslıhan Güner'in başrol oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 48. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yıldız da tıpkı Kuzey gibi kendini tutamamış, Engin Ar'ın cezasını kesmiştir. Ama bu, bardağı taşıran son damla olmuştur. Kuzey ve onun ailesinden çekmediği işkence kalmayan Engin Ar, şikayetçi olacaktır. Kuzey bu defa işi daha "profesyonel" yollarla çözmeye kararlıdır. Engin Ar'ı ikna edecek, mavişiyle birlikte hapislere düşmeyecektir. Bunun için elinden gelen her şeyi yapar. Engin Ar'ın ikna olmaya niyeti yoktur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48.bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümde ortalık karışıyor!

Kuzey, Engin Ar meselesiyle uğraşırken kızları da ondan habersiz yaylaya çıkmıştır. Hep birlikte felekten bir gün çalacak, doyasıya eğleneceklerdir. Günün sonunda, çevirdikleri her gizli iş gibi bunu da ellerine yüzlerine b

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.