Ramo 26. son bölüm izle! Ramo 27. bölümde neler olacak?

SHOW TV ekranlarında bu akşam Ramo 26. bölümüyle ekrana gelecek. Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı fenomen dizi Ramo 26. bölüm tek parça izle bağlantısı 25 Aralık akşamı SHOW TV'de yayınlanacak.

Ramo 26. bölüm izlemek isteyenler 25 Aralık Cuma akşamı SHOW TV ekranında olacak. Esra Bilgiç'in yer aldığı ve iki sezondur hız kesmeden devam eden Ramo 26. bölüm izle bağlantısı tek parça SHOW TV canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti.

RAMO SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo’nun bu akşam ekrana gelecek 26. bölümünde Ramo’nun tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktır. Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürtmek. Bunun için de Sibel’i kullanacaktır.

“Bu gece bu evden sen değil #Ramo'nun ölüsü çıkacak!


26. Bölüm 2. Fragmanı yayında! pic.twitter.com/yWqQum7Gtp

— RAMO Dizi (@ramodizishowtv) December 24, 2020

Ramo 26. son bölüm izle! Ramo 27. bölümde neler olacak? - Resim : 2

İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey altüst olur. Buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’nun önüne büyük engeller çıkar, Yavuz dokunulmazlık almıştır.

RAMO 27. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ramo 26. son bölümüyle bu akşam ekrana geldi. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı anda haberimizden takip edebilirsiniz.

RAMO 26. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 26. son bölüm izle! Ramo 27. bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Ramo ramo canlı izle ramo 26. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.