Arda Turan’a demediğini bırakmadı!

Show Haber sunucu Ece Üner'in Arda Turan tepkisi izle! Şarkıcı Berkay ile Arda Turan arasında görülen dava için kararlar açıklandı. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sözlü tacizde bulunduğu iddiası ile görülen davadan beraat eden Arda Turan'a tepki Show Haber spikeri Ece Üner'den geldi. Twitter'da TT olan konu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte Show Haber sunucu Ece Üner'in Arda Turan tepkisi izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Show Haber sunucu Ece Üner'in Arda Turan tepkisi izle! Gece kulübünde başlayan tartışma sonrasında hastaneye taşınan olaylar sonrası Arda Turan'dan şikayetçi olan şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin davasında karar verildi. Özlem Ada Şahin'e sözlü tacizde bulunduğu iddiası ile görülen davadan beraat eden Arda Turan'a tepki Show Haber spikeri Ece Üner'den geldi. Twitter'da TT olan konu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte Show Haber sunucu Ece Üner'in Arda Turan tepkisi izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 Show Ana Haber'de "Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış biz de onun yerine gol atalım" diyen Üner, sözlerine şöyle devam etti:

"Yarın öbür gün birisinin karısını kızını taciz etmesek de laf atabilir, kocasına saldırıp burnunu kırabiliriz. Hastaneye ruhsatsız silahla girebilir, o silahı sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz. Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için böyle hareket edebiliriz öyle mi? Koskoca adalet sistemi bize farklı, Arda Turan'a başka karar çıkartmaz herhalde."

Sarıyer Emirgan'daki bir eğlence mekanında 10 Ekim 2018'de Başakşehir'de forma giyen futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin davada karar çıktı. Arda Turan, Özlem Şahin'e karşı "Cinsel taciz" suçundan beraat etti.

Arda Turan'a "Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek", "Ruhsatsız silah bulundurmak" ve "Kasten yaralama" suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Mahkeme, bu suçlardan hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Arda bu karara "Bu olayın manşeti; üstüme atılan bu iftiralardan dolayı yaptığım hatalardan aldığım cezalar değil, taciz suçlamasından beraat ettiğimdir. Allah'a şükürler olsun ki Türk adaleti bu ağır ithamların çirkin birer iftira olduğuna karar verdi" ifadelerini kullanarak karşılık verdi.

 

 

Arda Turan’a demediğini bırakmadı! ile ilgili etiketler Arda Turan Berkay Şahin Ece Üner
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.