Sherlock Holmes filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Sinema TV ekranlarında yayınlanacak olan Sherlock Holmes filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu ve kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki, Sherlock Holmes filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Sherlock Holmes filmi bugün Sinema TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler araştırma yapmaya devam ediyor. Sherlock Holmes filminin yönetmen koltuğunda Guy Ritchie oturuyor. Peki, Sherlock Holmes filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Sherlock Holmes filmi ile ilgili görsel sonucu

SHERLOCK HOLMES FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Holmes ve ortağı Watson'ın tehlike dolu maceralarını ele alan yapımın yönetmenliğini Guy Ritchie üstleniyor. Dövüş tekniklerini ve zekasını silah olarak kullanan Holmes, ülkesini yıkıma uğratacak bir komployu aydınlatmak için harekete geçer. Holmes, zorlu bir düşmanla karşı karşıyadır.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Sherlock Holmes filmi saat 12:00 - 14:15 arasında yayınlanacaktır.

Sherlock Holmes filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Sinema 2020 sherlock film izle sinematv konusu nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.