West Ham United dolu dizgin

Premier League'de West Ham United fırtınası dinmiyor. Londra ekibi çıkışını Sheffield United karşısında da sürdürdü. 50 milyon euroluk santrforu Sebastien Haller'in nefis golüyle kazanan West Ham 14 puana yükseldi. 1 puanlı Sheffield ise 9 maçın 8'ini kaybetmiş oldu.

Premier League'in 9. haftasında Sheffield United'a konuk olan West Ham United, zorlu deplasmanda 3 puanı tek golle aldı. Londra ekibine galibiyeti getiren golü 56'da Sebastien Haller kaydetti. Michael Antonio'nun sakatlığında formayı kapan 50 milyon euroluk Fransız santrfor ligdeki 2. golünü attı.

Wolverhampton, Leicester City, Tottenham Hotspur, Manchester City ve Liverpool maçlarından oluşan korkunç fikstürü 8 puanla aşmayı başaran David Moyes yönetimindeki "Çekiçler", geçen hafta da Fulham'ı tek golle devirerek çıkışını sürdürmüştü. Bordo-Mavililer bu galibiyetle puanını 14'e yükseltirken sıralamada da 8'inciliğe çıktı.

Bu sezon Premier League'de dibi gören Sheffield United, bir maçta daha puan göremeden sahadan ayrıldı. Chris Wilder'in takımı 9 maçın 8'ini kaybederken yalnızca zayıf Fulham'la berabere kalabildi. Kırmızı-Beyazlılar Premier League'de 11 Temmuz 2020'den beri kazanamıyor.

West Ham United dolu dizgin

West Ham United dolu dizgin ile ilgili etiketler West Ham United David Moyes premier league Sheffield United Sebastien Haller
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.