Jamie Vardy 90'da attı, Leicester City 3 puanı kaptı

Leicester City, Premier League'in 11. haftasında Sheffield United'ı 90. dakika golüyle devirdi. İlk 6 yarışından uzaklaşmak istemeyen "Tilkiler" maçın son dakikasında milli yıldızları James Maddison & Jamie Vardy ikilisinin katkısıyla 3 puana uzandı. Sheffield ise hala tanınmaz halde...

Premier League'de 3 maçlık galibiyet serisinin ardından önce deplasmand Liverpool'a sonra da evinde Fulham'a kaybeden Leicester City, Sheffield United deplasmanında yara sardı.

"Tilkiler", Premier League'in 11. haftasında 90. dakika golüyle 3 puanı hanesine yazdırdı. Brendan Rodgers'ın ekibi 24'te Ayoze Perez'le 0-1 öne geçti. Perez'e cevap 2 dakika sonra Oliver McBurnie'den geldi.

İlk yarısı 1-1 biten maçta son sözü 90'da James Maddison'un pasıyla Jamie Vardy söyledi ve Leicester City zorlu maçı milli yıldızlarının iş birliğiyle 1-2 kazanmayı başardı. Vardy'nin bu sezon attığı 9 golün 8'i deplasmanda geldi.

Ligde hiç beraberliği bulunmayan Leicester City, bu galibiyetle puanını 21'e yükseltirken, 11 maçın 10'unu kaybeden Sheffield United ise 1 puanla son sıradaki yerinden kıpırdamadı.

Jamie Vardy 90'da attı, Leicester City 3 puanı kaptı ile ilgili etiketler Leicester City Sheffield United jamie vardy James Maddison
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.