Shawn Mendes'ten Camila Cabello itirafı!

Yıldız şarkıcı Shawn Mendes, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Camila Cabello ile ilgili samimi bir itirafta bulundu. Mendes, Cabello'ya onu sevdiğini söyleyebilmek için beş yıl beklediğini belirtti.

Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Shawn Mendes, salgın sürecini meslektaşı ve sevgilisi Camila Cabello ile birlikte geçiriyor.

Access Hollywood'a konuşan 22 yaşındaki şarkıcı, sevgilisiyle ilgili samimi bir itirafta bulunarak onu sevdiğini söyleyebilmek için beş yıl beklediğini açıkladı.

Mendes, "Sevdiğiniz kadına bunu söylemek çok fazla cesaret gerektiriyor. Tam beş yıl boyunca onun beni reddedeceği korkusunu yaşadım" dedi.

Shawn Mendes'ten Camila Cabello itirafı!

Kanadalı şarkıcı, bu kadar uzun süre beklemesinin nedenini ise Cabello tarafından reddedilme korkusu olduğunu dile getirdi.

Mendes, o dönemlerde sevgilisine duyduğu aşkı açıklamaya kendini hazır hissetmek için beş yıl ısınma süresi geçirdiğini aktararak, bir televizyon kanalı için hazırladığı belgeselde de yazdığı bütün şarkıların sevgilisi için olduğunu da ifade etti.

 

 

Shawn Mendes'ten Camila Cabello itirafı! ile ilgili etiketler Aşk Shawn Mendes Camila Cabello
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.