Shawn Mendes ile Camila Cabello ayrıldı mı?

Geçtiğimiz haftalarda ilişkilerinde sarsıntı yaşanması sonrasında terapiye gittiklerini belirten Shawn Mendes ile Camila Cabello çiftinden üzen haber geldi. Peki ama Shawn Mendes ile Camila Cabello çifti neden ayrıldı.

2 senedir büyük bir aşk yaşayan Shawn Mendes ile Camila Cabello çiftinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Çift beklenmedik bir şekilde ilişkilerine son noktayı koydu.

Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan Shawn Mendes-Camila Cabello çifti ayrıldıklarını resmen duyurdu. Çift paylaşımlarında, "Romantik ilişkimizi bitirmeye karar verdik ama insan olarak birbirimize olan sevgimiz her zamankinden daha güçlü." ifadelerine yer verdi.

Birbirlerinin her zaman en iyi arkadaşları olacaklarını söyleyen çiftin ilişkileri esnasında kendilerine gösterilen destek nedeniyle de sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedikleri gözlemlendi.

Shawn Mendes ile Camila Cabello ayrıldı mı?

Mendes son olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Cabello'nun ayağını öpmüş "Çünkü seni seviyorum" notunu paylaşmış ve bu fotoğraf sosyal medyada viral olmuştu.

Shawn Mendes ile Camila Cabello ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Shawn Mendes Camila Cabello
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.