Sharapova için flaş iddia!

Ünlü spor giyim markası Nike'ın, Sharapova ile sponsprluk sözleşmesini yenilemeyeceği iddia edildi.

Ada basını, kadın tenisinin fenomen isimlerinden Maria Sharapova'yla ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya attı.

The Sun gazetesi, dünyaca ünlü spor giyim markası Nike'ın Rus tenisçiyle olan kontratını yenilemeyeceğini iddia etti.

20 yıldan bu yana Sharapova'nın kıyafet sponsorluğunu üstlenen Nike'ın Rus raketle olan sözleşmesi bu yılın sonunda bitiyor.

Fanatik'in haberine göre; Gazete, dünyaca ünlü tenisçinin yakın çevresine Adidas ile anlaşmayı umduğunu söylediğini belirtse de söz konusu iş birliğinin gerçekleşme ihtimalinin maddi nedenlerden ötürü çok zor olduğu ifade edildi.

MİNİ YORUM

Nike, Sharapova'nın kanında yasaklı maddeye rastlandığını açıklamasının ardından Rus tenisçiyle olan anlaşmasını askıya almış ancak ITF'in konuyla ilgili verdiği karar sonrası Maria'yla çalışmaya devam etmişti.

Sharapova, kortlara yeniden dönüş yaptığı Nisan 2017'den bu yana zaman zaman çok iyi performanslar sergilese de sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramadı ve henüz eski günlerini tam anlamıyla yakalayamadı.

Bu bağlamda Nike'ın 31 yaşına gelen Rus rakete her yıl 12,5 milyon dolar ödemeyi istememesi, yakın geçmişte Roger Federer gibi bir efsaneyle bile yollarını ayırdıkları gerçeği de göz önünde bulundurulduğunda normal bir durum.

Rus tenisçi ise Nike'tan ayrılması durumunda özellikle popülaritesinin çok yüksek olduğu Uzak Doğu'da kendisine yeni bir sponsor bulabilir. Böyle bir iş birliğinin Sharapova'ya maddi getirisi de son derece yüksek olacaktır.

Sharapova için flaş iddia! ile ilgili etiketler sharapova nike
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.