Shane Larkin üst üste ikinci kez haftanın MVP'si!

Turkish Airlines EuroLeague'de 19. hafta maçlarının en değerli oyuncusu, lider Anadolu Efes forması giyen ABD'li Shane Larkin oldu.

EuroLeague'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Anadolu Efes'in İtalyan ekibi Olimpia Milano'yu 88-68 mağlup ettiği karşılaşmada 30 verimlilik puanıyla oynayan Shane Larkin, üst üste 2. kez haftanın MVP'si unvanını elde etti.

ABD'li basketbolcu, karşılaşmada 23 sayı, 4 asist ve 3 ribaundluk performans sergiledi.

Shane Larkin üst üste ikinci kez haftanın MVP'si!

Takımı Barcelona'nın Maccabi FOX'a 92-85 mağlup olduğu karşılaşmada 22 sayı ve 10 ribauntluk performans sergileyen Nikola Mirotic ise 30 verimlilik puanıyla haftanın en değerli ikinci oyuncusu seçildi.

İspanyol basketbolcu, Larkin ile aynı verimlilik puanını alsa da takımı yenildiği için haftanın en iyi ikinci oyuncusu oldu.

Panathinaikos forması giyen Deshaun Thomas, Bayern Münih'i 98-83 yendikleri karşılaşmada 28 verimlilik puanıyla oynadı ve MVP sıralamasında 3. sırada yer aldı.

Shane Larkin üst üste ikinci kez haftanın MVP'si! ile ilgili etiketler Anadolu Efes EuroLeague Shane Larkin MVP olimpia milano Nikola Mirotic Deshaun Thomas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.