Shane Larkin kimliğine kavuştu!

Basketbolcu Shane Larkin, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını aldı. Kasapoğlu, kartı verirken, "Hayırlar getirsin. Kendisine başarılar diliyorum" ifadesini kullandı...

Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşlığına geçen Shane Larkin, bugün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile bir araya geldi. Kasapoğlu, buluşmada Larkin'e kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yapan kimlik kartını verdi.

Kasapoğlu, kartı verirken, "Hayırlar getirsin. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Larkin ise "Öncelikle herkese teşekkür ederim. 2 senedir burada oynuyorum ve harika zamanlar geçirdim. Böyle bir şansı yakalamış olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. Formayı giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu. 

Kasapoğlu Larkin'e kimlik kartını teslim ettiği ana ilişkin fotoğrafı sosyal medya hesabından "Doğrulanmış
Türk vatandaşlığına geçiş işlemleri tamamlanan başarılı basketbolcu @shanelarkin_0’in Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını teslim ettik. Hayırlı olsun.🇹🇷" mesajı ile paylaştı...

Shane Larkin kimliğine kavuştu!

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.