Shane Larkin isim konusunda kararını verdi

Anadolu Efes forması giyen ve vatandaşlığının onaylanmasının ardından Milli Takım'da da forma giyme hakkı kazanan Shane Larkin, isim konusunda kararını verdi.

Anadolu Efes’in süperyıldızı Shane Larkin’in, A Milli Basketbol Takımı’nda forma giymesi için başlatılan Türk vatandaşlığına geçiş süreci resmen tamamlandı.

Federasyonun açıklamasında; “Anadolu Efes oyuncusu Shane Larkin’in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını alması konusunda yapmış olduğu başvuru onaylandı. 1992 doğumlu oyuncu 5901 sayılı Türk vatandaşlığı kanununun 12. maddesi A bendi uyarınca Cumhurbaşkanı’nın 06/02/2020 tarihli ve 2020/2088 sayılı kararı ile Amerika Birleşik Devletleri vatandaşlığının yanı sıra, Türk vatandaşlığını kazandı. Böylelikle Shane Larkin, A Erkek Milli Takımımız’ın formasını giyebilme hakkını elde etmiş oldu” denildi.

İSMİ DEĞİŞMEYECEK

Kanunen isim değişikliği yapmak zorunda olmayan Shane Larkin, Milli Takım için adını değiştirmeyecek.

Shane Larkin isim konusunda kararını verdi

Shane Larkin isim konusunda kararını verdi ile ilgili etiketler Türkiye Anadolu Efes Shane Larkin A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.