Shameless'ın yıldızı, dizinin Türk uyarlamasıyla dalga geçti cevabını Hazal Kaya verdi! / VİDEO

Shameless’ın Fiona Gallagher'ı Emmy Rossum, ilk tanıtımı yayınlanan dizinin Türkiye uyarlaması Bizim Hikayemiz hakkında tweet attı. Cevap Hazal Kaya'dan geldi.

‘Gallagher’ ailesinin etrafında şekillenen Showtime dizisi ‘Shameless’ın başrollerinden Fiona’yı canlandıran Emmy Rossum, dizinin Türkiye uyarlaması ‘Bizim Hikaye’ye ‘inanamadı’.

Chicago’nun ‘kentsel dönüşüme uğrayan’ bölgesinde, ekonomik olarak zor bir hayat yaşayan beş kardeş ve alkolik bir babalı ‘Gallagher’ ailesinin etrafında şekillenen ‘Shameless’ın sekizinci sezonunun en geç kasım ayında başlaması bekleniyor.

Fox Tv’de başlayacak ve yayın tarihi henüz belli olmayan ‘Shameless‘ın Türkiye uyarlaması ‘Bizim Hikaye’nin tanıtımı dün yayınlanmıştı.

rturtur346346

Dizinin tanıtım videosunu Twitter hesabından paylaşan Rossum, “Bu Türkiye’deki Fiona ve Jimmy Steve mi? Ve bu da bebek Liam ve kırılan bozuk makinesi mi?” diye yazdı.

34634734_1

Rossum’un tweeetini paylaşan dizinin başrolü Hazal Kaya yanıtı ise gülerek “Evet biziz. İstanbul’dan” oldu.

Shameless'ın yıldızı, dizinin Türk uyarlamasıyla dalga geçti cevabını Hazal Kaya verdi! / VİDEO ile ilgili etiketler Hazal Kaya Twitter shameless yıldız emmy rossum
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.