Shameless yeni sezon ne zaman başlıyor? 9. sezon fragmanı izle!

Fazla izleyici sayısı olan yabancı dizilerin yeni sezonlarının ne zaman başlayacağı büyük merak konusu. Yeni sezon başlangıç tarihi merakla beklenen dizilerden biri de Shameless. Yeni sezon fragmanı yayınlanan Shameless dizisinin 9. sezonu ne zaman başlıyor? Merak edilen detaylar haberimizde

Yaz sezonunun son ayına girmemizle, fazla izleyici sayısı olan yabancı dizilerin yeni sezonlarının ne zaman başlayacağı büyük merak konusu. Yeni sezon başlangıç tarihi merakla beklenen dizilerden biri de Shameless. Yeni sezon fragmanı yayınlanan Shameless dizisinin 9. sezonu ne zaman başlıyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Shameless yeni sezon ne zaman başlıyor? 9. sezon fragmanı izle!Kanalından yeni sezon için onay alan dizi 9. Sezonu merakla bekleniyor. Imdb’den 8.7 puan alan dizi süratle kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. Şu anda 8. sezonuyla ekranlarda olan dizi yeni sezonu ile büyük ilgi çekiyor. Her sezon olduğu gibi yayınlanan sezonuyla da ekranlara damgasını vuran dizi bu son sezon da sevenlerinden tam puan almayı başarmıştı. Öyle ki bir sonraki sezon için olacakları planlayan fanlar yeni sezon için oldukça heyecanlı.

8. sezonu ile ekranlarda yer alan dizi fanları tarafından beğeniyle takip ediliyor. Senaristler yeni sezon için hazırlıklara başladı. Yeni sezonun yine ekranlara damga vurması bekleniyor. Yeni sezonun 2018 yılının Eylül – Ekim aylarında yayına girmesi bekleniyor. Henüz kanaldan resmi bir açıklama gelmedi fakat 9. Sezonda ilgi çarpıcı şeylerin yaşanacağı konuşuluyor.

SHAMELESS 8. SEZON

8. sezonun çok heyecanlı bitmesinden dolayı 8. Sezonu merakla bekleyen seyirciler dizinin gidişatından tatmin olmuşa benziyor. Peki, 8. sezonda neler olmuştu? 8. Sezon yeni bir Frank’le başladı. Yeni Frank yeni bir başlangıç demektir diye ortalıkta dolanan Frank şüphesiz eski haline kısa süre sonra dönecektir. 7. Sezon finalindeki olaydan dolayı sorumluluğu artan Fiona ne yapacağını bilmez bir halde ortada dolaşıyor. Ancak bu sezonda değişik şeyler de olmaya devam ediyor. Gururunu çiğneyen Frank bir yıl önce gölde bıraktığı aileye yardım ediyor. İşte terfi edilmesinin ardından kendine yeni araba, yeni kıyafetler ve yeni kredi kartı çıkarttıran Frank’in sonu ne olacak hiç bilinmiyor. Gerçekten değişti mi yoksa bu da onun geçiş evresi mi?

SHAMELESS 9. SEZON FRAGMANI

SHAMELESS

Komedi dram türündeki Shameless dizisi 9 Ocak 2011 tarihinde yayınlanmaya başlamış ve 5 sezondur başarılı bir şekilde devam eden Amerikan rüyasının, uçlarda yaşamanın ne demek olduğunu anlatan diziyi izledikten sonra büyük bir ihtimalle utangaçlığınızdan utanacaksınız.

Shameless Dizisinin Konusu : Chicago’nun güneyinde geçen dizi altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin trajikomik hikayesini anlatmaktadır. Baba Frank Gallagher alkol batağında çok eğlenceli vakit geçirirken, çocukların en büyüğü Fiona Gallagher ise kardeşlerini bir şekilde okutma ve geçindirme derdindedir. Ailenin başına zaman zaman komik çoğu zamansa yürekleri sızlatan olaylar gelmektedir. Her ne olursa olsun Gallagher ailesi her türlü şeyin üstesinden gelir imajı işlenen dizide, bu konuyla alakalı ” Biz Gallagher’larız. Onlara bunu gösterelim” sloganı yatar.

Shameless Oyuncular :

Frank Gallagher – William H. Macy
Fiona Gallagher – Emmy Rossum
Steve – Justin Chatwin
Carl Gallagher – Ethan Cutkosky
Phillip “Lip” Gallagher – Jeremy Allen White
Ian Gallagher – Cameron Monaghan
Debbie Gallagher – Emma Kenney
Veronica Fisher – Shanola Hampton
Kevin Ball – Steve Howey
Karen Jackson – Laura Slade Wiggins
Sheila Jackson – Joan Cusack

SHAMELESS UYARLAMASI ''BİZİM HİKAYE''

Türkiye'de Bizim Hikaye ile yayınlanacak Shameless Türkiye uyarlaması oyuncu listesinde Hazal Kaya ve Burak Deniz yer alıyor. Dizide ayrıca Reha Özcan ve Nesrin Cevadzade de rol alıyor. Bizim Hikaye Shameless Türkçe uyarlaması FOX’ta yayına hazırlanıyor. Med Yapım’ın üstlendiği dizinin çekimleri Temmuz ayında başladı. Dizi, Eylül ayında izleyiciyle buluşacak. Dizinin orijinal versiyonunda başrollerde William H. Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Jeremy Allen Whit, Emma Kenney ve Cameron Monaghan yer alıyor. Yedi sezondur Showtime’da yayınlanan dizi, normal aile formlarına hiç de uymayan Gallagher’ların karmaşık ve heyecanlı hayatını konu alıyor.

Shameless konusu Chicago'nun varoş bir semtinde geçiyor. Altı çocuk ve bir babadan oluşan Gallagher ailesini konu alan dizide evin babası olan Frank Gallagher; sahtekar, alkolik, 'utanmaz' bir adam. Evin en büyük çocuğu olan Fiona, fedakâr bir abla ve kardeşlerine annelik yapıyor. Evin reisi olan Frank Gallagher (William H. Macy) sahtekar, alkolik ve utanmaz bir babadır. Fiona Gallagher (Emmy Rossum) ise kardeşlerin en büyüğü, fedakâr, bir o kadar da belayı üstüne çeken karakterdir. Dizide ailenin ve her bireyin kendi içinde yaşadığı maceralar ele alınıyor. Dizide cinsellik, eşcinsellik, alkol, uyuşturucu ve benzeri konular yer buluyor.

Shameless yeni sezon ne zaman başlıyor? 9. sezon fragmanı izle! ile ilgili etiketler shameless 9. sezon ne zaman başlıyor izle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.