Shakira'nın evinin baş köşesinde o hediye var!

Dünyaca ünlü popstar Shakira ve Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique'nin 11,5 milyon dolara satışa çıkardığı evinde Mustafa Sandal'ın hediye ettiği sazın baş köşede bulunduğu ortaya çıktı.

Popstar Shakira ve eşi Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique'nin Miami'de satımaya karar verdikleri evleri manşetlere çıktı. Shakira'nın milyon dolarlık evindeki Türk izleri ise şaşırttı.

MUSTAFA'NIN HEDİYESİ BAŞ KÖŞEDE SAKLIYOR

Shakire ve Pique'nin evindeki bir detay ise Türk hayranlarına sürpriz oldu. Evin odalarından birinde şarkıcı Mustafa Sandal'ın 2005 yılında hediye ettiği bağlama baş köşede duruyor. Evde diğer dikkat çeken detay ise salonun ortasında duran nargile oldu.

Shakira'nın evinin baş köşesinde o hediye var!

11,5 MİLYON DOLAR SATIYOR

Popstar Shakira ve eşi Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique satılığa çıkardıkları büyük lüks evleri için 11,5 milyon dolar istiyor. Shakira, satışa çıkardığı evi 2001 yılında 3,3 milyon dolara almıştı.

Shakira'nın evinin baş köşesinde o hediye var! - Resim : 2

Shakira'nın evinin baş köşesinde o hediye var! ile ilgili etiketler Shakira Mustafa Sandal evi saz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.