Shakira zılgıt videosu! Super Bowl gecesi Shakira performansı

Shakira'nın zılgıt videosu! Super Bowl'un devre arasında Jennifer Lopez ve Shakira sahneye çıktı. Shakira'nın çektiği zılgıt ise geceye damga vurdu. İşte o anlar...

Shakira'nın zılgıt videosu gündemde konuşuluyor.Amerikan Futbol Ligi şampiyonası Super Bowl, dün gece gerçekleşti. Super Bowl'un devre arasında Jennifer Lopez ve Shakira sahne aldı. Shakira'nın zılgıt çektiği gecenin konuşulan anları arasına girdi.

Dünyanın en pahalı maçı olarak lanse edilen Amerikan Futbol Ligi şampiyonası Super Bowl, dün gece San Francisco 49ers karşısında Kansas City Chiefs’in galibiyetiyle sonuçlandı.

Müziğin yıldız isimleri Jennifer Lopez ve Shakira performanslarıyla devre arasında Latin rüzgarı estirdi.

DALGA KONUSU OLDU

Geceye, Shakira'nın çektiği zılgıt damga vurdu. Zılgıta yabancı olan Amerikalılar o anları paylaşarak Shakira ile dalga geçti.

SHAKIRA

Shakira Isabel Mebarak Ripoll (d. 2 Şubat 1977, Barranquilla), Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncudur. 90'lı yılların sonlarına doğru büyük bir patlama yapan Latin pop ve Latin rock müzik furyasındaki en önemli isimlerden biridir. Özellikle yarı Arap yarı Latin figürü danslarıyla insanların beğenisini toplamıştır. Aynı zamanda beste de yapan sanatçı 2 kez Grammy, 10 kez Latin Grammy, 14 kez Billboard Latin Müzik Ödülü kazanmıştır. Sony müzik İspanya'ya göre shakira 16.8 milyonu Amerika'da olmak üzere toplamda dünya genelinde sadece albümleri 70 milyonun üzerinde satmıştır.[2] Tekli satışları da eklenince Shakira 150 milyon kayıt satışını geçmiş bulunmaktadır.

 

Shakira zılgıt videosu! Super Bowl gecesi Shakira performansı ile ilgili etiketler ABD Shakira Amerika Super Bowl
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.