Shakhtar'dan R. Madrid'e ikinci şok

Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Real Madrid'i evinde ağırlayan Shakhtar Donetsk rakibini 2-0 yenerek puanını 7'ye yükseltti. Bu skorla grupta ikinci sıraya yükselen Ukrayna temsilcisi, R. Madrid'i İspanya'daki ilk maçta da 3-2 mağlup etmişti. Bu arada A grubu mücadelesinde de Avusturya'nın Salzburg takımı, deplasmanda Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı 3-1 mağlup etti.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta, A ve B Grubu'nda oynanan iki karşılaşma ile başladı.

B Grubu'nda yer alan İspanyol ekibi Real Madrid, Ukrayna deplasmanında Shakhtar Donetsk'in konuğuydu.

Ev sahibi ekip, 52. dakikada Dentinho ve 82. dakikada Manor Solomon'un golleriyle Kiev'deki karşılaşmayı 2-0 kazandı.

İspanya'da oynanan ilk maçı da 3-2 kazanan Shakhtar Donetsk, Real Madrid'e rövanşı da vermedi.

Gruptaki puanını 7'ye çıkartan Shakhtar Donetsk grupta 2. sıraya yükselerek son 16 şansını sürdürdü. Turu garantileme fırsatını değerlendiremeyen 7 puandaki Real Madrid ise 3. sıraya geriledi. 

SALZBURG DEPLASMANDA 3 ATTI

A Grubu'ndaki mücadelede ise Avusturya'nın Salzburg takımı, deplasmanda karşılaştığı Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı 3-1 yendi.

Salzburg'a galibiyeti getiren golleri 28 ve 41. dakikalarda Mergim Berisha ile 81. dakikada Karim Adeyemi rakip filelere bıraktı. Ev sahibi ekibin tek golü ise 79. dakikada penaltıdan Anton Miranchuk'tan geldi.

Salzburg, bu galibiyetle puanını 4'e yükselirken, Lokomotiv Moskova 3 puanda kaldı.

 

Shakhtar'dan R. Madrid'e ikinci şok ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Real Madrid Salzburg Lokomotiv Moskova Shakhtar Donetsk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.