Shakhtar Donetsk'e 12. Brezilyalı... David Neres için Ajax'a 12 milyon euro ödediler

Brezilyalı yıldızların Avrupa'daki ilk duraklarından biri haline gelen Ukrayna devi Shakhtar Donetsk, Ajax'ın Brezilyalı yıldızı David Neres'i kadrosuna kattı. UEFA Şampiyonlar Ligi macerası devam eden ve İtalyan teknik direktör Roberto De Zerbi'nin çalıştırdığı Shakhtar'daki sambacı sayısı bu transferler 12'ye yükseldi.

Ukrayna devi Shakhtar Donetsk, Ajax'ın Brezilyalı yıldızı David Neres'i kadrosuna kattı. Neres için Shakhtar Donetsk ile anlaşma sağlandığını duyuran Hollanda şampiyonu, transferin 12 milyon euro bonservis bedeliyle gerçekleştiğini açıkladı.

Bedelin bonus koşullarına bağlı olarak 16 milyon euroya kadar yükselebileceği belirtildi.

Kariyerine ülkesinin Sao Paulo ekibinde başlayan 24 yaşındaki sambacı, 2017'de Ajax'a 17 milyon euro bonservisle transfer olmuştu.

Neres, ikişer lig ve Hollanda Kupası zaferi yaşadığı Ajax formasıyla 180 resmi maça çıkıp, 47 gol attı.

BURNLEY-LEİCESTER CİTY MAÇI ERTELENDİ

Premier League'de Burnley ile Leicester City arasında yarın oynanması planlanan karşılaşma, koronavirüs sebebiyle ertelendi.

Yapılan açıklamada, test sonucu pozitif çıkan oyuncular ve sakatlıkların fazlalığı nedeniyle kadro kuramayan Burnley'nin erteleme talebinin kabul edildiği belirtildi.

Burnley'nin geçen ayki Watford, Aston Villa ve Everton karşılaşmaları da kulüplerdeki Kovid-19 vakaları yüzünden oynanamamıştı.

Shakhtar Donetsk'e 12. Brezilyalı... David Neres için Ajax'a 12 milyon euro ödediler ile ilgili etiketler Ajax Shakhtar Donetsk David Neres
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.