SGK'dan Sağlık Hizmeti İçin Son Uyarı Geldi! Hemen Güncelleyin!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) milyonlarca vatandaşı ilgilendiren uyarıyı yaptı. Sağlık hizmetlerinden yararlanabilmek için vatandaşların yapması gerekenleri sıraladı. e-devlet'ten yapılacak işlemlerle birlikte vatandaşlar sağlık hizmetlerinden yararlanabiliyor. SGK sağlık hizmeti için hemen başvurun!

SGK sağlık hizmetlerinden yararlanabilmek için vatandaşları son dakika uyardı. e-devlet üzerinden yapılacak güncellemeyle birlikte milyonlarca kişi sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. SGK'dan Sağlık Hizmeti İçin Son Uyarı Geldi! Hemen Güncelleyin! İşte yapılacak işlemler...

Sağlık hizmetlerinden yararlanabilmek için SGK tarafından yapılan güncelleme uyarısı sonrası vatandaşlar harekete geçti. Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'na göre, kişilerin SGK'nın hizmetlerinden yararlanabilmesi için Türkiye'de ikamet zorunluluğu bulunduğu anımsatıldı.

SGK'dan Sağlık Hizmeti İçin Son Uyarı Geldi! Hemen Güncelleyin!

SGK'DAN SAĞLIK HİZMETİ İÇİN SON UYARI GELDİ!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılan açıklamaya göre vatandaşlar adres bilgilerini kontrol etmeli ve gerekli güncellemeleri yapmalı. Güncelleme yapmayanlar sağlık hizmetlerinden yararlanamayacak.

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'na göre sağlık hizmeti için Türkiye'de ikamet etme şartı var. Bu da AKS (Adres Kayıt Sistemi) aracılığyla yapılıyor.

Güncelleme e-devlet Üzerinden Yapılıyor

Vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimde herhangi bir sıkıntı yaşamamaları ve daha iyi hizmet alabilmeleri için adres bilgilerini e-Devlet Kapısı üzerinden veya nüfus müdürlüklerinden kontrol ederek güncellemeleri gerekiyor.

SGK'dan Sağlık Hizmeti İçin Son Uyarı Geldi! Hemen Güncelleyin! ile ilgili etiketler SGK Sosyal Güvenlik Kurumu sağlık hizmeti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.