Sezonun ilk kupası Manchester City'de!

İngiltere Premier Lig'de son şampiyon Manchester City, Community Shield maçında Chelsea'yi 2-0 yendi ve kupanın sahibi oldu.

İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Manchester City, Wembley Stadı'nda oynanan Community Shield maçında Chelsea'yi 2-0 yendi. Maç boyunca üstün olan City, 13. dakikada Kun Aguero'nun golüyle 1-0 öne geçti. Phil Foden'in bıraktığı topu altıpas üzerinden ağlarla buluşturan Arjantinli, hem takımını öne geçirdi hem de İngiliz ekibiyle resmi maçlardaki gol sayısını 200'e çıkardı.

Chelsea'nin yeni menajeri Maurizio Sarri'nin ilk ciddi sınavında City, yıldız oyuncuları Kevin De Bruyne, Raheem Sterling, Eden Hazard ve Thibaut Courtois'ten yoksun oynasa da 58. dakikada 2. golü buldu. Ani gelişen atakta son olaracak cezasahası sağ içinde topla buluşan Kun Aguero, kendisinin ve takımının 2. golünü atarak, sezonun ilk kupasını takımına kazandırdı.

Sezonun ilk kupası Manchester City'de! ile ilgili etiketler Manchester City Chelsea Community Shield
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.