Sezonun en erken golü Belhanda'dan!

Galatasaray'da Belhanda'nın 30. saniyede attığı gol bu sezonun en erken golü olurken, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, futbolcu ve teknik direktör olarak Galatasaray formasıyla 800. maçına çıktı.

Galatasaray'da Belhanda'nın 30. saniyede attığı gol bu sezonun en erken golü olurken, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, futbolcu ve teknik direktör olarak Galatasaray formasıyla 800. maçına çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında evinde Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşan Galatasaray, maça çok hızlı başladı. Savunmanın yaptığı hatayı iyi değerlendiren Rodrigues, sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve uzak direğe doğru gönderdi.

BU SEZONUN EN ERKEN GOLÜ

Topa hareketlenen Belhanda, altıpas çizgisi üzerinde yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı 30. saniye filelere gönderdi.

Belhanda'nın bu golün Süper Lig'de bu sezon atılmış en erken gol olarak kayıtlara geçti.

İMPARATOR'UN 800. MAÇI

Galatasaray'da Fatih Terim, teknik direktör ve futbolcu olarak 800. maçına çıktı.

8 Temmuz 1974'te Hasnun Galip'teki kulüp binasında Galatasaray'a ilk imzasını atan Fatih Terim, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla birlikte Galatasaray için 800. kez sahaya çıkmış oldu.

SAYISIZ KUPA KAZANDI

Galatasaray'a ilk imzasını attığı günden bu yana geçen yaklaşık 44 yılın 11'inde futbolcu olarak hizmet veren Fatih Terim, teknik direktörlük kariyerinde de Galatasaray'ın kazandığı sayısız kupada pay sahibi olmayı başardı.

Son 6 yılını Galatasaray Kaptanı olarak tamamladığı futbol kariyerini 1985 yılında noktalayan Fatih Terim, 1996 yılında ilk kez başına geçtiği Galatasaray'da futbolcu (402 maç) ve teknik adam (398 maç) olarak 800 resmi maçı geride bıraktı.

Sezonun en erken golü Belhanda'dan! ile ilgili etiketler Belhanda Fatih Terim Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.