Sezon bitmeden dönebilir!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Victor Moses için İngiliz medyasından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Chelsea'den kiralık olarak sarı-lacivertlilere transfer olan 28 yaşındaki oyuncunun sezon sonu gelmeden Chelsea'ye geri dönebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon devre arasında 1,5 yıllığına kiraladığı Chelsea’nin tecrübeli futbolcusu Victor Moses için Londra’ya geri döneceği iddiaları ortaya atıldı.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin haftalık 75 bin pound alan Moses’ın maaşını ödemekte zorlandığı ve oyuncunun sezon sonunu göremeden takımdan ayrılabileceği öğrenildi.

Bu iddiaya en büyük destek ise Chelsea taraftarının Nijeryalı oyuncuyu yeniden takımda görmek istemesi olarak gösterildi. Transfer yasağı nedeniyle güçlü bir kadro kuramayan Londra ekibi, 28 yaşındaki kanat oyuncusunu yeniden takıma kazandırarak kadroda alternatif oluşturmak istiyor.

Chelsea ile sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan oyuncunun, düşük bonservis bedeliyle takımdan ayrılma ihtimaline karşın oyuncuyu değerlendirmek istediği belirtildi.

Sarı-lacivertli takıma katıldığı günden beri oynadığı maçlarda 5 gol 2 asist yapan Nijeryalı futbolcunun 2016-17 sezonunda Antonio Conte döneminde sağ bekte sergilediği performans Chelsea taraftarlarının hafızalarında yer alıyor.

Tecrübeli futbolcu 1 gol 1 asistle oynadığı Gazişehir maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir takımdan uzak.

Sezon bitmeden dönebilir! ile ilgili etiketler Fenerbahçe İngiliz Chelsea Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.