Sezgin Baran Korkmaz'ın yurt dışına çıkış görüntüleri ortaya çıktı

Hakkında ‘kara para’ akladığı iddiasıyla yakalama kararı verilen SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz’ın, operasyondan kısa süre önce yurt dışına giderken havalimanındaki görüntüleri ortaya çıktı. Operasyondan kısa süre önce yurt dışına giden Korkmaz'ın yanında Gökçen Korkmaz ve bir erkek şahsın da olduğu görülüyor.

Edinilen bilgiye göre; kara para akladıkları iddiasıyla haklarında soruşturma yürütülen SBK Holding ve alt şirket yöneticisi 19 kişiden 11'i yakalanmış, holdingin sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın ise operasyondan kısa süre önce yurt dışına çıktığı tespit edilmişti.

Hakkında ‘kara para’ akladığı iddiasıyla yakalama kararı bulunan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz’ın, 5 Aralık'ta özel jetiyle yurt dışına çıkmadan önce havalimanındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Sezgin Baran Korkmaz'ın yurt dışına çıkış görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Operasyondan kısa süre önce yurt dışına giden Korkmaz'ın yanında Gökçen Korkmaz ve bir erkek şahsın da olduğu görülüyor.

Sezgin Baran Korkmaz'ın yurt dışına çıkış görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler sezgin baran kokrmaz yurt dışı havaalanı sbk holding

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.