İşte Sezgin Baran Korkmaz evinde yakılan o telefon

Kara para aklama, mal ve hizmet alımı olmadan yüksek tutarda para transferi yapma suçlarından hakkında soruşturma başlatılan iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın evinde şömine içinde yakılmış cep telefonu bulundu. Söz konusu operasyona ait görüntüler ise bugün ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, SBK Holding sahibi Sezgin Baran Korkmaz'ın da aralarında olduğu 19 kişi hakkında "Kara para aklama, mal ve hizmet alımı olmadan yüksek tutarda para transferleri yapmak" suçlamalarıyla yürütülen soruşturma kapsamında operasyon başlatılmış,  4 ilde yapılan operasyonlarda 10'u gözaltına alınırken, Korkmaz'ın da aralarında olduğu 8 kişinin yurt dışında olduğu belirlenmişti.

POLİS KAMERASINA YANSIDI

Sezgin Baran Korkmaz'ın evinde yapılan aramalarda ise şömine içerisinde yakılmış halde ele geçirilen cep telefonu polis kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, evde arama yapan polis ekipler, naylon kokusu alınca hemen şömine içerisine bakıyor ve yakılmaya çalışıldığı için altı siyahlanan cep telefonunu ele geçiriyor.  

ZİYAETTİN B. ÜZERİNDEN BRÜKSEL MERKEZLİ BİR ŞİRKET KURDURULMUŞ  

Öte yandan soruşturma kapsamında şüpheli Ziyaettin B. de gözaltına alındı. İş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın, Ziyaettin B. üzerinden Brüksel merkezli bir şirket kurdurduğu ve şirketin değerinin 11.5 milyon Dolar olduğu öğrenildi.  

(DHA)

İşte Sezgin Baran Korkmaz evinde yakılan o telefon

İşte Sezgin Baran Korkmaz evinde yakılan o telefon - Resim : 2

İşte Sezgin Baran Korkmaz evinde yakılan o telefon - Resim : 3

İşte Sezgin Baran Korkmaz evinde yakılan o telefon - Resim : 4

 

İşte Sezgin Baran Korkmaz evinde yakılan o telefon ile ilgili etiketler yolsuzluk telefon İstanbul sezgin baran korkmaz SBH kara para
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.