Sezgin Baran Korkmaz'ın lüks yatı Beyrut'a demirledi!

SBK Holding ve bünyesindeki altı şirkete 132 milyon dolarlık kara para akladıkları iddiasıyla operasyon düzenlendi. Operasyon öncesi yurt dışına kaçtığı belirlenen SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'a ait lüks yatın ise Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki limanda olduğu belirlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada 132 milyonluk dolarlık kara para akladıkları tespit edilen SBK Holding ve bünyesindeki 6 şirkete operasyon düzenlendi.

İstanbul merkezli 4 ildeki operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkartılan 10'u yakalandı. Zanlılardan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu 8'inin yurt dışında olduğu tespit edildi. 1 kişi ise aranıyor.

BEYRUT'A DEMİRLEDİ

Öte yandan Korkmaz'a ait Queen Anne isimli lüks yatın dün sabah Limasol'dan yola çıktığı ve akşam saatlerinde Lübnan'ın başkenti Beyrut'a ulaştığı tespit edildi.

Geminin tüm hareketleri Marinetraffic isimli sitede detaylarıyla yer aldı.

Sezgin Baran Korkmaz'ın lüks yatı Beyrut'a demirledi!

LÜKS YATINDAN İNİP LAHMACUN DAĞITMIŞTI

Korkmaz, geçtiğimiz yıllarda aynı tekneyle Bodrum'daki bir plaja yanaşmış ve vatandaşlara ücretsiz lahmacun, ayran ve mısır dağıtmıştı.

Sezgin Baran Korkmaz'ın lüks yatı Beyrut'a demirledi! - Resim : 2

Sezgin Baran Korkmaz'ın lüks yatı Beyrut'a demirledi! - Resim : 3

 

 

Sezgin Baran Korkmaz'ın lüks yatı Beyrut'a demirledi! ile ilgili etiketler Operasyon Lübnan Beyrut yat sezgin baran korkmaz SBK
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.