Sezgin Baran Korkmaz'ın Beylerbeyi'ndeki yalısı satışta

Hakkında 'kara para aklamak' suçundan gözaltı kararı bulunan SBK Holding'in patronu Sezgin Baran Korkmaz'ın Beylerbeyi'nde bulunan yalısı satışa çıkarıldı. Yurt dışında kaçak olan ve Türkiye'ye döneceğini söylemesine rağmen dönmeyen Korkmaz'ın yalısı için 60 milyon lira başlangıç bedeli belirlendi.

132 milyon dolarlık kara para aklama operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'a ait SBK Holding’in iştirakleri arasında yer alan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık’ın halen merkez ofis olarak kullandığı yalı satışa çıkarıldı.

60 MİLYON LİRA BAŞLANGIÇ BEDELİ

İstanbul Beylerbeyi’nde bulunan ve ikinci derecede tarihi eser özelliği bulunan yalı, Garanti Bankası tarafından satılıyor. Geçen hafta ihaleye çıkarılan tarihi yalı için 60 milyon lira başlangıç bedeli belirlendi.

Sezgin Baran Korkmaz'ın Beylerbeyi'ndeki yalısı satışta

BORÇ VE VARLIK YÖNETİMİ

Dünya gazetesinden Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın haberine göre, halen yurtdışında bulunan Sezgin Baran Korkmaz’ın sahibi olduğu SBK Holding’in finansman şirketi Mega Varlık, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından 13 Mart 2015 tarih ve 6230 sayılı Kurul kararı ile kuruldu. 27 Ağustos 2015 tarih 6426 sayılı Kurul kararı ile de şirket izin alarak faaliyetlerine başladı.

Alacak (borç) yönetimi, varlık yönetimi ve danışmanlık olarak üç ana kolda faaliyet gösteren şirket, finansal sistem içindeki işlevi sorunlu hale gelmiş olan finansal alacakların sorunlu durumlarını ortadan kaldırıyor.

 

 

Sezgin Baran Korkmaz'ın Beylerbeyi'ndeki yalısı satışta ile ilgili etiketler Garanti Bankası sezgin baran korkmaz sbk holding yalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.