Sezgi Sena Akay ile Emir Hasoğlu sessiz sedasız boşandı

2019 yılında hayatını birleştiren model Sezgi Sena Akay ile işinsanı Emir Hasoğlu’nun evliliğini bitirdikleri ortaya çıktı. Çift sessiz sedasız boşandı. Kötü haberi Hasoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Tescilli güzel Sezgi Sena Akay ile iş insanı Emir Hasoğlu boşandı. Ali Kerim adında bir oğlu bulunan çiftten Emir Hasoğlu, sosyal medyadan boşanma sonrası açıklamada bulundu.


''ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDIK''

'Yaşadığımız anlaşmazlıklar dolayısıyla bitirme kararı aldım.' diyen Hasoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Birbirimizi tanımadan, çok kısa sürede evliliğe taşıdığımız birlikteliğimizi, yaşadığımız anlaşmazlıklar dolayısıyla bitirme kararı aldım. Anlaşmalı olarak boşandık. Boşanma sonrasında her iki taraf için de bir alışma ve kabullenme süreci olduğundan kendisinin henüz bu süreci atlatamadığını düşünüyorum.”

Sezgi Sena Akay ile Emir Hasoğlu sessiz sedasız boşandı

Çiftin oğlu Ali Kerim’in velayeti Sezgi Sena Akay'a verildi. Çift tanıştıktan 6 ay sonra nikah masasına oturmuştu.

 

Sezgi Sena Akay ile Emir Hasoğlu sessiz sedasız boşandı ile ilgili etiketler boşanma evlilik Sezgi Sena Akay Emir Hasoğlu boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.