Sezer İnanoğlu: Kızımı taciz etti!

Türk sinemasının çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu, mahkemelik olduğu ikinci eşi Mehmet Meral Baykasoğlu'nun 12 yaşındaki görme engelli kızlarına kötü davrandığı iddiası ile velayeti almak için bir kez daha mahkemeye koştu. 54 yaşındaki İnanoğlu'nun eski eşi hakkındaki iddiaları kan dondurdu.

Kızının velayetini almak için mücadele eden, ikinci eşi Mehmet Meral Baykasoğlu ile davalık olan Sezer İnanoğlu'nun sözleri şoke etti.

Sezer İnanoğlu: Kızımı taciz etti!

'Sezercik' adıyla Yeşilçam'da adını duyuran bir zamanların ünlü çocuk oyuncusu 54 yaşındaki Sezer İnanoğlu, 2013'te ayrıldığı eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu'nun, 12 yaşındaki görme engelli kızları Arzum Ayşe İnanoğlu'na kötü davrandığı iddiası ile velayeti almak için bir kez daha mahkemeye başvurdu.

'SENİ İSTEMİYORUM GİT BABANLA YAŞA'

Tv100'deki habere göre; Baykasoğlu'nun kızına şiddet uyguladığını ifade eden İnanoğlu, kızının bu konuya ilişkin Beykoz Çocuk Büro Amirliği'nde verdiği ifadesinde annesinin kendisine, "Babanla yaşa git artık seni istemiyorum" dediğini belirtti. Arzum'un bir gözü kısmen görse de diğer gözünün sadece ışık alabildiğine söyleyen İnanoğlu, annesinin kızına yeterli derecede ilgi göstermediğini, aksine kızının psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldığını ileri sürdü.

'KIZIMA TACİZDE BULUNMUŞ'

Kızının babaannesi Aysel İnanoğlu'na anlattıkları karşısında da tüylerinin diken diken olduğunu belirten İnanoğlu, "Kızımın anlattığına göre; annesinin evine getirdiği bazı erkek arkadaşları, ona elle tacizde bulunmuş" diye konuştu.

İnanoğlu konuşmasının devamında, "Diri diri mezara soktular beni. Ben kızım için yaşıyorum. Onu cehennemden kurtarmak için çaba sarf etmeye devam edeceğim. Bu bir babanın çığlığıdır" ifadelerini kullandı.

Velayet duruşmasında Sezer İnanoğlu’nun tanık olarak dinlenen annesi Aysel İnanoğlu ise dehşete düşüren iddialarda bulundu.

'SEVGİLİSİYLE YATAKTAYKEN KIZIMI YANINA ALMIŞ'

Anne İnanoğlu, açıklamasının devamında "Torunumun anlattığına göre; annesi, erkek arkadaşıyla yataktayken onu da yanına alıyor" şeklinde konuştu.

Sezer İnanoğlu: Kızımı taciz etti! ile ilgili etiketler Taciz sezer inanoğlu sezercik kızını taciz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.