Sezen Aksu'nun tepkilere cevap olarak yazdığı 'Avcı' şarkısı 35 dile çevrildi

Sezen Aksu, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Binmişiz bir alamete, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e" şeklindeki sözlerinden dolayı eleştirilmesine ‘Avcı’ isimli yeni şarkısıyla cevap vermişti. Aksu'nun gelen tepkilere yanıt olarak yazdığı ‘Avcı’ isimli şarkısı 35 farklı dile çevrildi.

Minik Serçe lakaplı şarkıcı Sezen Aksu'nun 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısındaki "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri tartışma yaratmıştı. 67 yaşındaşi şarkıcının gelen eleştiriler üzerine yazdığı 'Avcı' isimli şarkısının sözleri bir çok dile çevrildi.

 Şarkının şimdiye kadar çevrildiği diller şöyle:

Ermenice, Kürtçe, Süryanice, Hemşince, Arapça, Danca, Zazaca, Smirneyka, Almanca, Rusça, Baskça, Romani, Çince, Yunanca, Azerice, Çerkesce, Gürcüce, Portekizce, Bulgarca, İspanyolca, Latince, Farsça, Arnavutça, Japonca, Hollandaca, Osmanlıca, Yugoslavca, Macarca, İbranice, Zuluca, İsveçce, Tayca, Elfçe, Tatarca.

Sezen Aksu'nun tepkilere cevap olarak yazdığı 'Avcı' şarkısı 35 dile çevrildiAVCI ŞARKISININ SÖZLERİ

Sen beni üzemezsin

Zaten çok üzgünüm

Nereye baksam acı

Nereye baksam acı

Ben avım sen avcı

Vur bakalım….

Sen beni sezemezsin

Dilimi ezemezsin

Nereye baksam acı

Nereye baksam acı

Kim yolcu kim hancı

Dur bakalım…

Beni öldüremezsin

Sesim, sazım,

sözüm var benim

Ben derken ben herkesim

 

 

Sezen Aksu'nun tepkilere cevap olarak yazdığı 'Avcı' şarkısı 35 dile çevrildi ile ilgili etiketler Sezen Aksu minik serçe şahane bir şey yaşamak avcı şarkı sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.