Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki evinin önünde protesto

Sezen Aksu, 2017 yılında çıkardığı "Şahane Bir şey yaşamak" adlı şarkısını yeni yıl için Yaşar Gaga ile yeniden seslendirmiş, şarkının sözlerindeki, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e" sözleri büyük tepki çekmişti. Beykoz'da toplanan Milli Beka Hareketi üyeleri, Sezen Aksu’nun Kanlıca'daki evinin önünde toplanarak şarkı sözlerini protesto etti.

Sanatçı Sezen Aksu'nun "Şahane bir şey yaşamak" adlı şarkısındaki sözleri başını ağrıtmaya devam ediyor. Hakkında suç duyurusunda bulunulan Aksu bu kez de protesto edildi. Milli Beka Hareketi üyeleri, Sezen Aksu'nun Beykoz Kanlıca'daki evinin önünde toplandı.

Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki evinin önünde protesto

Yaklaşık 20 kişilik grup, şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e" sözlerinden dolayı sanatçıyı protesto etmek istedi. Trafiğin olumsuz etkileneceği gerekçesiyle güvenlik önlemi alan polis ekipleri evin önündeki grubu uzaklaştırdı. Bunun üzerine yakındaki Kanlıca Meydanı'nda saat 20.30'da toplanan grup, Sezen Aksu'yu protesto edip, basın açıklaması yaptı.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, açıklama sonrası grup sorunsuz şekilde dağıldı.

Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki evinin önünde protesto - Resim : 2

"MİNİK CAHİL"

Açıklamada bulunan Milli Beka Hareketi Başkanı Murat Şahin toplanma sebeplerini belirterek, “Bugün burada toplanmamızın sebebi, Sezen Aksu’nun yazmış olduğu bir şarkının içinde geçen 'Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva’ya' sözlerine tepki vermek. İnsanlığın atası olan İlk Peygamber Hz. Adem Aleyhisselama ve Hz. Havva Annemiz Aleyhisselama alenen aşağılanmasına karşılık bu 'Minik Cahile' haddini bildirmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Şunu özellikle ifade etmek isterim ki, biz buraya kimseyi tehdit etmeye gelmedik, biz buraya bu Milletin ve bu Ümmetin haklı sesi olmaya ve bu kalenin de İslam'ın son kalesi olduğunu dosta düşmana haykırmaya geldik" dedi.

İHA

 

 

 

 

 

 

Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki evinin önünde protesto ile ilgili etiketler Sezen Aksu Kanlıca protesto Beykoz şahane bir şey yaşamak Milli Beka Hareketi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.