Sezen Aksu villasını satıyor!

Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun son dönemde satın aldığı mülklerinden yana yüzü bir türlü gülmüyor. Aksu, sahibi olduğu ve bir dönem şair Mehmet Akif Ersoy’un da yaşadığı Beylerbeyi’ndeki evini güzellik merkezi olarak kullanması için manikürcüsüne kiraya verdiği mart ayında ortaya çıkmıştı. Haberlerin hemen ardından işyeri, ruhsatı olmadığı gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından mühürlendi.

Sezen Aksu villasını satıyor!

Sanatçının İzmir’in Karaburun ilçesindeki Manal Koyu’nda konumlanan lüks villasının havuzu da geçen yıl ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Karaburun Belediyesi tarafından mühürlenmişti.

Haziran ayında ise havuzun inşaatı usulsüzce tamamladığı ve denizin içine doğru 50 metrelik atık su boru hattı döşendiği ortaya çıktı.İhbarların üzerine yetkililer, boru ve bağlantılarını söküp tekrar havuzu mühürledi.

Sezen Aksu villasını satıyor! - Resim : 2

BİR AYDA FİYATINI ARTIRDI

Aksu, yaşanan tüm bu olumsuz olaylardan sonra İzmir’deki villasını satışa çıkarma kararı aldı. Villası için geçen ay 5.5 milyon TL isteyen Aksu’nun, şimdilerdeyse fiyatı 6.5 milyon TL’ye çıkardığı öğrenildi.

Sezen Aksu’nun villasının havuzundan denize 50 metrelik boru döşendiği ve denize atık bırakıldığı tespit edilmişti.

 

Sezen Aksu villasını satıyor! ile ilgili etiketler Sezen Aksu villa satılık ev
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.