Sezen Aksu "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısıyla tepki topladı!

Türk müziğinin güçlü sesi Sezen Aksu yeni çıkardığı şarkısı "Şahane Bir Şey Yaşamak" ile tepki çekti. Şarkının sözlerinde Hz. Adem ve Hz. Havva'ya hakaret edildiğini düşünen sosyal medya kullanıcıları twitter'da Aksu'ya tepki gösterdi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, sosyal medyada "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli parçasının sözleri ile gündeme geldi. Şarkıdaki "Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri büyük tepki çekti.

"SELAM SÖYLEYİN O CAHİL HAVVA İLE ADEM'E"

"Binmişiz bir alamete gidiyoruz kıyamete" sözleri ile başlayan şarkı, "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" diye devam ediyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Adaptasyonu Sezen Aksu'ya ait olan şarkı sözleriyle alakalı olarak pek çok kullanıcı tepkisini dile getirdi. Kısa sürede #sezenaksu etiketi Twitter gündeminin tepesinde yer aldı.

 

MUSTAFA SANDAL'DAN SEZEN AKSU'YA DESTEK

Sosyal medyada Sezen Aksu'ya tepkiler yükselirken şarkıcı Mustafa Sandal, Minik Serçe'ye destek çıktı. Sandal, tepki gösteren bir kullanıcının paylaşımını alıntılayarak, ''Sen otur oturduğun yerde gördüğüm kadarıyla bir gram aklın var onu da bu ülkenin en derin ozanlarından biri olan sanatçının ne dediğini anlamaya çalışmakla yakma güzel kardeşim!.. Bir şarkı sözünü böylesine çarptırmak akıl ve mantık dışıdır.'' ifadelerini kullandı.

İşte Şahane Bir Şey Yaşamak Şarkısı Sözleri

Acısıyla, tatlısıyla

Ne şahane bir şey yaşamak

Dibe vurmak, dimdik durmak

Bin bahane, bin oyun kurmak

Binmişiz bir alâmate

Gidiyoruz kıyamete

Selam söyleyin o cahil

Havva ile Adem'e

Aha yine, aha yine

Önümüz uçurum, ardımız dağ

İlle yanacağız, yanacaklar

Elbette

Gül de var, diken de

Aşk da var, savaş da

Her şey hepimiz için

Kısmet hayatta

Yazın veda edişi

Şölenlerle, şarkılarla

Baharların gelişi

Kırmızı, mor, yeşil lila la la ne şahane

 

Sezen Aksu "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısıyla tepki topladı! ile ilgili etiketler Sezen Aksu hakaret şahane bir şey yaşamak şarkı
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.